Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet

A magyar SzHÉK interaktív honlapja a hallgatóknak.

Térkép

Szakirány- és minorválasztás

2008.06.19. 13:13 | Magyar SzHÉK | 1 komment

Címkék: minor szakirány

A szakirányválasztás BTK-s szakirány/"minor" esetében a tanszékeken (vagy a HÖK irodában) felvehető formanyomtatványon keresztül történik, értelemszerű kitöltése után az adott tanszéken kell leadni őket.

A leadás határideje: 2008. június 27.

Egy hallgató egy "minort" és egy szakirányt jelölhet meg, a szabad bölcsész szakot kivéve, ahol három szakirány megjelölésére van lehetőség (fontossági sorrend számít, a leginkább felvenni kívánt szakirány kerüljön az első helyre).

Minden tanszékhez a formanyomtatványon csak az adott szakirányt/"minort" kell feltüntetni (pl. ha valaki muzeológia szakirányt és cseh "minort" szeretne választani, azt két külön formanyomtatványon két külön tanszéken /értelemszerűen az adott tanszékeken/ kell megtennie).

TTK-s "minor" esetében már működik az ETR-ben a Szakirányválasztás opció alatt a felvétel, fontossági sorrend számít! Az ETR-es jelentkezést követően további teendő nincsen.

IK-s "minor" felvételét az IK Tanulmányi Osztályán (1117 Bp., Pázmány Péter sétány 1/C) kell intézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mszhek.blog.hu/api/trackback/id/tr99529026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar SzHÉK 2008.09.10. 15:00:15

Az irodalomtudomány 3. félévtől ajánlott.
süti beállítások módosítása