Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet

A magyar SzHÉK interaktív honlapja a hallgatóknak.

Térkép

Bringázz az egyetemre!!!

2009.09.20. 17:50 | Tarakashka | Szólj hozzá!

 Bringázz az egyetemre! 

A nyárnak ugyan vége de még ne tedd el télire a bringád mert szeptember 16-án újra indul a Bringázz az Egyetemre kampány! Szervezz csapatot a barátaiddal, regisztrálj a bringazzegyetemre.hu honlapon, és ha október 16-ig legalább 7 alkalommal tekersz suliba, értékes ajándékokat –akár egy biciklit is – nyerhetsz. A naponta frissülő összesítésben nyomon követheted, hogy melyik egyetemen tekerték a legtöbbet, és azt hogy melyik kar hallgatói bringáznak a legnagyobb arányban. Utóbbi nyerteseinek jutalma a dicsőségen kívül szintén egy kisorsolandó bicikli. További információért látogass el a honlapra ahol rengeteg hasznos tanácsot is találsz ha még csak most ismerkedsz a bringázással. 

Ha ősz, akkor persze ismét  Critical Mass. Szeptember 22-én 17.30-tól 18.30-ig körbelakatoljuk a Városházát (hozz lakatot!). A felvonulás hozzávetőleg 18.35-kor indul. Cél 20.00 táján a Városháza park. Közte egyéni közlekedés a KRESZ betartásával a Nagykörúton – nincs útlezárás, a forgalomban haladunk. Bringaemelés 18.35-kor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mszhek.blog.hu/api/trackback/id/tr701394953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása