Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet

A magyar SzHÉK interaktív honlapja a hallgatóknak.

Térkép

MŰVÉSZETI ALKOTÁS VAGY ESSZÉ A MAGYAR NYELVRŐL

2009.02.08. 09:27 | Balog Ildikó (Dina) | Szólj hozzá!

Címkék: verseny nyelvészet felhívás

Az ELTE Mai Magyar Nyelvi Tanszéke Kazinczy Ferenc születésének 250. évfordulója és a Magyar nyelv éve alkalmából pályázatot hirdet

MŰVÉSZETI ALKOTÁS VAGY ESSZÉ A MAGYAR NYELVRŐL címmel.

Pályázni lehet:

Kazinczy Ferenc születésének 250. évfordulója alkalmából készített művészeti alkotással, amely lehet fénykép(sorozat), rajz, karikatúra a magyar nyelvről, nyelvi kultúráról, nyelvhasználatról.
A pályázat lehet esszé is, szintén a magyar nyelvről, nyelvi kultúráról, nyelvhasználatról.

Tartalmi megkötés nincs.

Formai megkötések: esszé (max. 3 oldal/2000 n), fénykép (1–10 kép), rajz, karikatúra(sorozat), valamennyi digitális változatban és kinyomtatva is.

A műalkotások beküldése: 2009. február 17-ig a kazinczypalyazat@gmail.com elektronikus címre, illetve személyesen: a Magyar Nyelvtudományi és Finnugor Intézet titkárságán (Múzeum krt. 4/A, II. em. 240) is leadható.

Az esszék beküldése: 2009. február 17-ig a kazinczypalyazat@gmail.com elektronikus címre A mi nyelvünk esszépályázat megjelöléssel.

A pályázat eredményhirdetése: az Egyetemi Anyanyelvi Napok keretében (február 20. péntek 17.00).

Pályázhatnak az ELTE minden karának hallgatói.

A bejegyzés trackback címe:

https://mszhek.blog.hu/api/trackback/id/tr53929607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása