Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet

A magyar SzHÉK interaktív honlapja a hallgatóknak.

Térkép

Nyílt nap az ELTE BTK-n

2009.01.05. 12:16 | Balog Ildikó (Dina) | Szólj hozzá!

Címkék: oktatás hírek ma tájékoztató mesterszak ba tájékoztató

Az ELTE Bölcsészettudományi Kara a Hallgatói Önkormányzattal együttműködve 2009. január 17-én (szombaton) 10 órai kezdettel Nyílt Napot tart. (Helyszín: Múzeum körút 4.) A tájékozató célja az ELTE BTK-ra felvételizni szándékozó érdeklődők informálása a Karon 2009 szeptemberétől induló 58 BA szakról, 60 MA szakról és a 68 PHD (doktori) programról.

A Nyílt Nap központi programjai 10 órakor kezdődnek, ezt követően az egyes intézetek által gondozott szakokról tájékozódhatnak az érdeklődők.
A Nyílt Nap során a Kar szeptemberben induló BA és MA szakjai egyaránt bemutatásra kerülnek, mindezek mellett az érdeklődők megismerkedhetnek azok felvételi követelményeivel és felvételi rendszerével is, így például a 100 pontos mesterszakos felvételi rendszerrel.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mszhek.blog.hu/api/trackback/id/tr55858886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása