Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet

A magyar SzHÉK interaktív honlapja a hallgatóknak.

Térkép

Gyakornoki pályázat

2008.09.15. 12:02 | KanyóRéka | Szólj hozzá!

Címkék: pályázat felhívás

A Szakmódszertani Központ gyakornoki pályázatot hirdet a tanárképzés ügye iránt elkötelezett, II--IV. évfolyamos hallgatók számára. Csatolom a pályázat kétféle változatú szövegét. Az ETR-es változat olyan egyszerűsített szöveget tartalmaz, amelyet az ETR is képes megjeleníteni. Kérem szépen, hogy ezt tegyék fel az összes szakos hallgatói fórumra. A másik változatot pedig legyenek szívesek kifüggeszteni a tanszéki, intézeti faliújságra, feltenni az intézeti, tanszéki honlapra.
 
Létrehoztunk egy Bölcsész tanár nevű fórumot az ETR-ben. A pályázat szövegét ide is feltettem. Kérem, hogy hívják fel a hallgatók figyelmét erre a fórumra.
 
Hamarosan egy részletes levéllel is jelentkezünk a Szakmódszertani Központ őszi programjairól. A Szakmódszertani Központ Tanácsának ülését szeptember 25-én 16 órakor tarjuk az Ifjúsági épület II. emeletén. Természetesen erről a Tanács tagjait külön ímélben is értesítjük.
 
Várom továbbá azoknak a kollégáknak a sürgős jelentkezését szeptember 16-ig, akik (sikeres pályázat esetén) a Szakmódszertani Központ által tavasszal szervezett, magyar nyelvű országos középiskolai retorikaversenyben szervezőként és/vagy zsűritagként szívesen közreműködnének. Kérem azt is, hogy szeptember 16-ig írják meg, legyenek szívesek, számlaképesek-e.
 
Köszönöm szépen a segítségüket.
 
Tisztelettel: Antalné Szabó Ágnes
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mszhek.blog.hu/api/trackback/id/tr10664210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása