Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet

A magyar SzHÉK interaktív honlapja a hallgatóknak.

Térkép

Gyurcsik Péter

2008.07.21. 11:48 | Magyar SzHÉK | Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás

Gyurcsik Péternek hívnak, harmadéves magyar–történelem szakos bölcsészhallgató vagyok. Két éve aktívan részt veszek az Ajtósi Dürer sori kollégium diákbizottsági munkájában. Szervezője és lebonyolítója voltam számos kollégiumi rendezvénynek. Többek között színházi rendezvényekre szerveztem ingyenes vagy olcsó jegyeket.

Célom az, hogy megválasztásom esetén a magyar Szhék munkájába aktívan bekapcsolódjak, mint a kulturális és tudományos élet fellendítője.

Terveim:

v     Képviselni a hallgatói érdekeit minden helyzetben!

v A jó kapcsolatot megtartani és ápolni az egyetemi oktatókkal, megfelelő együttműködést kialakítani.

v     Még több kulturális program szervezése. Pl.: estek szervezése meghívott előadókkal, akik a színház és zene művészei közül is kikerülnének. Felolvasóestek szervezése magyar szakosok bevonásával illetve alkalmanként akár az Egyetemi Színpaddal közös produkcióban.

v     Csoportos színház- és múzeumlátogatások.

v     A szhékes honlap fejlesztése, feltölteni aktuális egyetemi és kulturális, tudományos hírekkel, képekkel, cikkekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://mszhek.blog.hu/api/trackback/id/tr66577821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása