Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet

A magyar SzHÉK interaktív honlapja a hallgatóknak.

Térkép

Smid Róbert (BA)

2008.02.28. 07:32 | Smid Róbert | 1 komment

Címkék: bemutatkozás

Sziasztok!
Smid Róbert vagyok, másodéves BA magyar alapszakos hallgató, az irodalomtudomány szakirány mellett még csinálom a koreai nyelv és kultúra minort is. Egy éve vagyok tagja a Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviseletnek, azóta segítek a programszervezésben, előkészítésben, részt veszek az irodalmi intézeti tanácsokon és segítek a BA hallgatóknak kérdéseik megválaszolásában és problémáik megoldásában. Tehát érdekképviselek, a felmerülő problémákat és kéréseket igyekszem továbbítani "a magasabb fórumokra", és tanácsot adni az egyetemhez és a szakhoz kötődő esetekben. Jelenleg futó projektek: egyeztetés az oktatókkal a szakdolgozatot, a szakzárást és a magyar MA-t illetően; az irodalom(tudomány) helye a mindennapi életben /konferenciaterv/.

Nagyon érdekel az irodalomelmélet (főleg a dekonstrukció, illetve a poszt- és transzkulturális irányzatok), a XX. századi magyar irodalom (leginkább a '80-as évektől napjainkig) és a koreai próza. Szabadidőmben általában a barátaimmal vagyok, olvasgatok vagy a MSzHÉK rendezvényein bukkanok fel:)

Ha kérdésetek vagy problémátok van a magyar BA-val vagy szakirányaival kapcsolatban, akkor írjatok nyugodtan:

rob.smidi@gmail.com

vagy

iwiw

A bejegyzés trackback címe:

https://mszhek.blog.hu/api/trackback/id/tr56352554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kun János Róbert 2008.03.06. 23:04:37

Éljen! Éljen! Smidi egy igennel kezdődik!
és ne feledd: E betű xD
ma is unatkoztam
süti beállítások módosítása