Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet

A magyar SzHÉK interaktív honlapja a hallgatóknak.

Térkép

Valami elkezdődött...

2008.01.02. 08:27 | Magyar SzHÉK | 2 komment

Címkék: hírek

Hosszas várakozás után végre köszönthetünk Titeket a Magyar SzHÉK honlapján!

A bejegyzés trackback címe:

https://mszhek.blog.hu/api/trackback/id/tr24281649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foggy day 2008.01.09. 14:47:33

Hello
Lehet egy kérdésem, bár nem tudom, olvassátok-e.
Szóval a 2. irodalmi szigorlattal kapcsolatos, amit a következő félévben szeretnék letenni.
Ha jól tudom, minden félévben változik a tétellista, tehát most tavasszal is más lesz, mint az őszi félévben volt. Azt szeretném kérdezni, hogy mikor lehet megtudni a tavaszi szigorlati tételeket.
Jó lenne a tárgyfelvételi időszak vége ELŐTT, mert a tételek ismeretében vennék fel egy bizonyos órát. Az őszi félév szigorlati tételei közül ugyanis kb. 6 megegyezett Schein Gábor előadásának tételeivel. És ha tavasszal is így lesz, akkor felveszem azt az előadást. Ha viszont nem, akkor nem veszem fel az előadást, hanem valami könnyebbet.
Szóval jó lenne tudni, hogy milyen tételek lesznek a szigorlaton.
Üdv,
Kiss Béla

foggy day 2008.01.19. 12:11:35

Köszi a választ!
Lenne viszont még egy kérdésem.
Miért nem lehet megoldani, hogy a hallgatók úgy tudjanak választani a tárgyfelvételi időszakban a meghirdetett tárgyak közül, hogy nem csak azt tudják, ki tartja az órát és mikor lesz, hanem mondjuk a tematikát is. Mert a meghirdetett 4 Világirodalom szemináriumból, elég nehéz választani, ha az ember nem tudja, mit kell majd olvasni, mik lesznek a követlemények. A tanárok viszont gondolom nem az első hétben találják ki, úgyhogy biztos meg lehetne oldani, h mondjuk a vizsgadőszak vége felé felkerüljön az internetre az órák tematikája.
Köszi
Kiss Béla
süti beállítások módosítása