Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet

A magyar SzHÉK interaktív honlapja a hallgatóknak.

Térkép

Sziasztok!

2008.01.02. 18:58 | Magyar SzHÉK | Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás

A Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet bemutatkozó kiadványát tartjátok virtuálisan a kezetekben. A rövidítésünk: SzHÉK, gondolom ezzel a névvel már úton-útfélen találkoztatok, hiszen a Ti szavazataitoknak köszönhető, hogy sikeresen megalakultunk. Lehet, hogy bár hallottátok ezt a nevet, mégsem tudjátok pontosan, mit takar, kik vagyunk, és miben tudunk Nektek segíteni.

Mi is pontosan a SzHÉK?


A SzHÉK a szakos hallgatói érdekképviselők testülete. Minden bölcsész szakon létezik SzHÉK, ami aztán a szak nagyságától függően delegál tagokat a HÖK Küldöttgyűlésébe. Részt vesz az intézeti tanácsokon és tanszéki értekezleteken, így első kézből értesül a hallgatókat érintő döntésekről, azokat véleményezheti is. Itt szólalhatunk fel a Ti érdeketekben is. Tulajdonképpen ez a testület egy összekötő kapocs a hallgatók és az oktatók között.

Miben segíthet a magyar SzHÉK?


Ha valamelyik órával, tanárral, az egyetem működésével vagy bármivel kapcsolatban kérdés vagy probléma merül fel, fordulj hozzánk, s mi segítünk megtalálni a választ vagy a megoldást. Tanácsot adunk, hogyan lehet legoptimálisabban elvégezni egy tanegységet, és segítünk felkészülni a vizsgára (akár jegyzetekkel is).
Ha ötleted van a szakos élet fellendítésére, megoszthatod velünk, és mi segítünk megvalósítani (akár pénzt szerezni), hiszen fontos, hogy minél kellemesebb környezetben töltsük el mindennapjainkat.
Ugyanígy már működő, szakhoz köthető programmal kapcsolatban is kérhetsz tőlünk segítséget (ötlet, reklám, pénz, munkaerő, stb.).
És nem utolsó sorban segítünk bekapcsolódni az egyetemi életbe. Igyekszünk a szakos életet felrázó programokat szervezni, amelyekbe Te is bekapcsolódhatsz. Például irodalmi felolvasóestek, nyilvános viták, kirándulások, amik abból a szempontból is fontosak, hogy ne csak egymást, hanem a tanárainkat is kicsit közelebb engedjük magunkhoz és viszont.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedettek legyetek velünk, és sikeresen megoldjunk minden kis és nagy problémát.

Forduljatok hozzánk, ezért vagyunk!


A bejegyzés trackback címe:

https://mszhek.blog.hu/api/trackback/id/tr30282383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása